Sunnuntaina lähdettiin klo 6.00 junalla kohti  Saloa ja islanninlmmaskoirien TOKO-koulutuspäivää kouluttajana Leena "Lentsu"  Välimäki. 
Sainkin Salkalle juuri niitä oikeita koulutusohjeita VOI:n liikkeiden viimeistelyyn sekä lisää uskoa kotiharjoitteluumme.   EVL:n paikallaolo oli OK, samoin ruutu. Tunnarin pitoharjoitukset, kaukojen istumisen liikeradn korjaus. Luoksetulon pysäytys takaisin käsimerkille. Ja omaan ohjaamiseen lisää rauhallisuutta. Meillä ei ole mitään isoa ongelmaa, vain pikkujutut vaativat hiomista, sitä nysväämistä.
Eka-vekaran viimeinen kulmahammas irtosi launataina 8.4.  ja pari päivää aikaisemmin 2 edellistä. Junamatkustus oli aluksi raskasta, koska pentu ei malttanut asettua vaunussa, vaan se olisi halunnut tutkia paikkoja ja ennenkaikkea tervehtiä jokaista ravintolavaunuun menevää ihmistä.
Koulutuspaikalla  otin sen kanssa välillä kontakti ja istumisharjoituksia.  ne menivät ihan mukavasti vaikka  Eka ei ole koskaan ollut koulutuskentällä jossa muita koiria. Sää oli tietysti kurja satoi räntää ja vettä. Meillä oliensin 1,5 tuntia teoriaa ja käytännön harjoituksia klo 11.30-18.00 joten töitä tuli tehtyä urakalla kun osallistujia 7 koirakkoa.