Ekan täydellinen viikonloppu alkoi perjantaina kun Tykki partiksen pentu , joka on 2 vkoa vanhempi kuin Eka tuli kyläään vanhempien partojen kanssa viettämään synttäreitä. Jälleennäkeminen oli riemukas. Ekan ja Tykin paini- ja takaa-ajoleikit  ovat hauskaa katseltavaa, koska kumpikin osapuoli nauttii siitä sydämensä pohjasta ja puhuu samaa pentukieltä   leikkiessään. Kun oli tarjolla vielä ruokaherkkuja, koirien kakun muodossa -ihmiset saivat tyytyä Prinsessakakkuun-koiraelo oli todella mukavaa.  Klo 23 Eka sammui vieraitten lähdettyä kuin saunalyhty syvään uneen.


Lauantaina 1.4. Olin Salkan kanssa agilitykisoissa ja sijoitus mukavasti 5. 5 virhepisteellä pitkän kisatauon jälkeen. Virhepiste tuli pujottelusta.
Ekalle ostettiin tuliaiseksi uusi panta  jossa lukee agility ja kuvassa on selvästi musta kelpie -tai jotain. Lotta jonka kyydissä olin kisoissa tuli meille ja tehtiin peltolenkki jonne Eka pääsi mukaan Ella kultsun ja ja reilut 1v ikäsien sileäkarvaisen noutajan Sennin kanssa. Eka seurasi ihaillen Sennin perässä koko ajan. Eka selvästi kuvittelee  kasvavansa isona mustaksi flätiksi.