Eka jyrsi lauanataina  4.3. ADSL piuhan poikki ja kotikoneelta ovat yhteydet poikki toistaiseksi, kunnes korjausmiehet tulevat.  Syykin selvisi moiseen tuhotyöhön pari päivää myöhemmin .Maanantaina 6. 3 irtosivat etu ylähampaista  E 1:set ja vastaavat kaksi alahampaista tiistaina.

Tiistaina käytiin myös eläinlääkäeissä rokotuksilla ja Stockmannin koirien leikkikaluosastolla. Siellä Eka keräsi taas ihailijoita ja auttoi inventaariossa. Pentu löysi myynti tiskin alta sinne vierineet kaksi kissan lelupalloa sekä virtahevon mallisen tukevan lateksilelun joka ostettiin kotiin. Eka suikahti  vyötäröä myöten tiskin alle ja haki aina uuden lelun minulle.Linja-autolakon takia paluureissu sisälsi 5 km kävelyosuuden., onneksi siitä voitiin kulkea  2 km  järven jäällä ja pentu irti. Eläinlääkärin vaaka näytti painoksi 8 kg 600 g.

Hihnassa kauniisti harjoittelu ei ole edistynyt suuntaan eikä toiseen. Pysäytysmenetelmä ei näytä tuottavan tulosta. Edelleen veto alkaa yhden ottamani  askeleen jälkeen. Täytyy nmiettiä vaihtoehtoja miten harjoittelu tehostuisi, sillä ohitusharjoittelua ei ole voitu aloittaa, koska ei edetä omalta pihalta kuin metsän rajaa ja ohitettavia ihmisiä tai koiria ei tule vastaan.

Talvipennun kannalta nämä kovat pakkaset ovat haittatekijä harjoittelulle. Ulkoilla se tarkenee jos voi olla vapaana ja juosta, mutta hihnaharjoittelu  puhumattakaan ohittamisista tai muusta missä pitää olla hetki paikoillaan mennään hytisemisen puolelle.