Loman jälkeen alkoivat työt tämän viikon maanantaina. Ekan voimille ovat ottaneet työpäivät siten , että yöllä ei  tule uni pennulle , van se vikisee, inisee, vinkuu ja vonkuu klo 2-3 välillä. ja uudestaan klo 4- 5 välillä. Iltamyöhällä unille rauhoittuminenkin on vaikeaa. Vasta perjantaina pentu sai rytmistä kiinni.  Huomasin että DAP oli rikki, ostin uuden joten toivottavasti ensi maanantaina viikonlopun jälkeen siitä on apua.. 

kontaktiharjoitukset ovat jatkuneet ja Eka on oivaltanut idean  se napittaa tarkasti silmiin  -itseasissa viimeisten 2  5 sarjan aikana herkeämättä.
Olemme harjoitelleet kahden lelun leikiperiaatetta  kahdella samanlaisella pienellä  solmunarulla. Tänään Eka alkoi päästä hajulle että pitää vaihtaa lelu.Yleensä se on juossut ensimmäisen saatuaan ympyrää ja yrittänyt etutassuilla haalia toista irroittamatta ensimmäistä hampaistaan.

Eka siirtyi isojen tyttöjen kastiin, sillä on pannassa  luunmallinen messinkilaatta jossa on sen oma nimi, minun nimeni ja puhelinnumeroni.