Eka syö, leikki ja nukkuu.  Portin takana oleminen on ottanut voimille; se kiljuu
protestiksi. Kummatkin yöt olen nukkunut patja lattialla portin toisella puolen Salkan  kanssa. Portin raosta olen voinnut ojentaa "yökäden" pienen rapsutuksen että kaikki on hyvin kun pentu on herännyt ja vikissyt hieman.  Sunnuntain vastainen  yö olikin rauhallinen ja nukuttiin klo 8 asti pois matkaväsymystä.

Aloitin jo lauantaina luoksetuloharjoitukset, Istun lattialla  jalat V-asennossa ja kädessä 5 kpl miniatyyrinamuja.  Kutsun pentua nimeltä Eka se sujahtaa  hetkessä luokseni aivan liki. Palkkaan siten että  kädet  ovat vartalossani  kiinni navan kohdalla, näin yritän saada koiran tulemaan mahdollisimman suoraan lähelle minua.
Pentu ei protestoi pantaa kiitos kasvatttajan alkuharjoittelun. Eka pissaa ja kakkaa  vain paperille, takaovesta ulos ei ole asiaa kun paukkupakkaset jatkuvat.

Ruokakupin ja namin kanssa on aloitettu malttamisharjoitukset. Ensin on istuttava ja namin /ruokakupin saa kun tassut pysyvät maassa. Eka oivaltaa asiat nopeasti ja tarjoaa istumista hyvyyksien toivossa. En  käytä  käskysanaa vielä. Kun toiminnasta on tullut automaatio, niin liitän siihen vihjesanaksi istu.