Eka ja hyvien ystävieni Minnan ja Pertin nuorin partacollie Tykki tapasivat ensimmäisen kerran. Tykki on pari viikkoa Ekaa vanhempi ja elää kahden vanhemman partisherran Putneyn ja Petsun kanssa. Salka jätettiin kotiin. Ekan kanssa matkattiin kahteen pekkaan bussilla kaupunkiin. Reilun puolen tunnin bussimatka sylissä oli erilainen uusi kokemus verrattuna boximatkailuun. Pikkunamien avulla matka meni mukavasti. Treffit oli tehty Laukontorille. Siellä piipahdimme ensin luontokaupassa jossa on töissä mukava koiraihminen. Ekasta kauppa oli tosi hieno paikka siellä olisi ollut kivoja teddyleluja. Sieltä jatkoimme Kangasalle ns. Kesannolle eli  Pertin ja Minna vanhan talon työmaalle. Lammasaitauksessa koirat irti ja pennut pääsivät alkututustumisen makuun. Tykki oli kuin isänsä Petsu pentuna liki 7 vuotta sitten  Salkan nähtyään , sitä mieltä että toi on mun lelu. Eka ei ihan heti lämmennyt leikkimään, kylmyys hieman haittasi sitä.
Palattiin  lämpimiin sisätiloihin maaseudulta ja silloin alkoi pentupaini jossa Eka ja Tykki  ottivat kaiken ilon irti ja tunti yhtä soittoon painimista ei tuntunut missään. Eka sai ahaa elämyksen Tykin turkissa voi roikkua. Keittiöön oli järjestetty sopiva "painimolski" ja wrestling otteissa oli laaja kirjo. Jos Tykki on Hulk niin Eka on Lara Croft.

Kahden samanikäisen pennun leikki on hauskaa seurattavaa ja sitä piti ikuistaa digikameralla että videolla. Pentujen välistä leikkiä ei voi ihminen korvata. Iltamyöhällä vaipui uneen kaksi ikionnellista koiranpentua. Ekan ja Tykin välille lujittui vahva ystävyys.

Kotiin kannoin väsyneen kelpien pennun. Salka suukotti sitä jälleennäkemisen kunniaksi. Ylipäätään tänään se on hyväksynyt Ekan.