Sunnuntai on ollut aurinkoinen ja hieno päivä. Eka pääsi leikkimään isokoisen Nemo sheltin kanssa pellolle. Mikä riemu koirilla olikaan: painittiin ja juostiin takaa-ajoleikkiä kevätaurinkoisella hangella. Naapurin täti kulki ohitse lenkillään ja Eka lähti aluksi perään , kun kutsuin sitä pentu kääntyi ja tuli luokseni. Salkan kanssa tein kunnon kävelylenkin erikseen., otin matkalla muutaman luoksetulon pysäytysharjoituksen  maahanmenona siten että pysäytin koiran lähella itseäni. Näin sain nopeasti palkattua ja minimoitua liikkumista. koira eteni korkeintaan juuri oman mittansa verran.Tein iltapäivän pihahommia ja kumpikin koira avusti mukana.

Illalla otin ulkona kontaktiharjoituksia . Käveltiin 100 m ja tehtiin U-käännös. Pysähdyin menomatkalla kerran ja paluumatkalla kahdesti. Viiden nakinpalan avulla tein kontaktiharjoituksen. Paluumatkalla katua kulki meitä vastaan ihminen. Eka jaksoi pitää kontaktia, vaikka tien toisella puolen oli "häiriö".

Kotona leikin koiran kanssa vetoleikkiä ja huomasin että vasen alakulmahammas heiluu. Pikkasen lisää leikkiä solmunarulla ja maitohammas irtosi. Vauvakoira alkaa siirtyä leikki-ikäisten kastiin.