Ekan kanssa on taivallettu yhden viikon ajan yhteistä pokua. Sain tänään lähetettyä kirjattuna kirjeenä rekisteröintipaperit kennelliittoon jotta koira saisi suomalaisen rekisterinumeron myös.  Lisäksi varasin rokotusajan eläinlääkärille.
Samalla tuli yksinoloharjoitusta pennulle.
Salka suhtautuu edelleen penseästi pentuun joka hyppii ja kiekkuu. Se ei halua vapaaehtoisesti lähestyä pentua ja lähettää Ekalle runsaasti rauhoittavia signaaleja ettei  pentu riekkuisi.
Koirat pysyvät eri puolilla porttia ja kun Ekalla on leikki ja koulutustuokio Salka on isossa otten häkissä. Sitten kun Salka tuntee olonsa mukavaksi  lasken Ekan vapaaksi koko asuntoon kun itse olen kotona. Muutoin Ekan paikka on keittiössä Se on kova tyttö näpertämään ja iski kiinni jääkaapin johtoon. Sisäinen vaistoni sanoo että kyseessä on samanlainen terminaattori kuin Salka ja Filla seuraavan 1,5 v ajan.

Harjoitellaan V-tyylin luoksetuloa päivittäin.
Eka oivalsi ettei portti aukea jos riekutaan. Se tarjoaa istumista ja katsekontaktia. Minä olenkin sitten niin hyvä palkinto keihuineni. Täytyy olla entistä tarkempi etten palkkaa mistään huomiollani jos ei tassut ole maassa.